Tijdloze Droogloop Verbinding

Vanuit Zadelhoff is aan ons gevraagd om een simpele, tijdloze droogloop verbinding te realiseren tussen 2 kantoorpanden. De eenlaagse aanbouw met zink gematerialiseerd. Dit zorgt ervoor dat de aanbouw niet te veel zal opvallen. Het lijkt alsof het er altijd al heeft gestaan. Het ritme van de gevel komt voort uit de originele gevelindeling van het kantoorpand Henri.

Zink is een prachtig materiaal dat perfect kan worden gecombineerd met andere materialen zoals aluminium en bakstenen. Door de unieke textuur en kleur van zink ontstaat er een subtiel contrast dat een opvallend effect heeft. De combinatie van zink en aluminium zorgt voor een moderne en strakke uitstraling, terwijl de toevoeging van bakstenen een warme en traditionele uitstraling geeft. Zink is bovendien duurzaam en onderhoudsarm, wat het ideaal maakt voor gevelbekleding en dakbedekking. In combinatie met aluminium en bakstenen vormt zink een prachtig geheel dat een bijzondere sfeer creëert.

Amsterdam, NL

2023

Moderne Zinken Droogloop voor Twee Kantoorpanden

De droogloop verbinding is een strategische manier geweest om 2 entrees met elkaar te verbinden. De droogloop heeft een minimale impact op de parkeergelegenheid, en heeft toch een grote meerwaarde gbracht aan het gebruik van de twee kantoorpanden. Deze aanbouw is 2,5m breedt. Hierdoor is de verbinding ruim genoeg om de gebruikers van links, en rechts langs elkaar heen te laten lopen. Aan beide kanten van de droogloop is een ruime entreedeur. Dit biedt de gebruikers de kans om flexibel te zijn, waar en wanneer zij uit het gebouw willen.